Menu
Over Ons
Private Dining
Cadeaubon
Contact
NL
FR
ENG
lunchmenu
2 gangen
€ 55
voorgerecht, hoofdgerecht
3 gangen
€ 65
voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
aangepaste wijnen
€ 30
dit dagelijks wisselend menu wordt aan tafel voorgesteld
gastronomische wandeling
gemarineerde zeebrasem uit de noordzee
gele biet - daikon - mierikswortel - ponzu
skrei uit de lofoten
prei - edamame - broccolini - yuzu
sint-jakobsvrucht uit dieppe - ossenstaart
butternutpompoen - kervelwortel - lardo di colonnata - bouillon kervelwortel met tijm
kalfsentrecôte uit de kempen
knolselder - schorseneren - vleesjus - madeira
mousse pistache - mascarpone
biscuit pistache - smaken van mandarijn - ijs pistache - dennenolie
signature dish
€ 30 suppl. € 40 met wijn
gekarameliseerde schouder van melkgeit uit de pyreneeën
formules
5 gangen
€ 120
aangepaste wijnen
€ 50
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 20
4 gangen
€ 100
uitsluitend op weekdagen ( niet op vrijdag- en zaterdagavond)
aangepaste wijnen
€ 40
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 20
menu’s worden bij voorkeur geserveerd voor het ganse tafelgezelschap
a la carte, voorgerechten
a la carte, hoofdgerechten
melkgeit uit de pyreneeën
65.00 euro
ribstuk, kroket, taco, gelakte schouder, 17 uur gegaard
voor de rood-vlees liefhebbers hebben we steeds “dry–aged entrecôte” in huis