Menu
Over Ons
Private Dining
Contact
NL
FR
ENG
lunchmenu
2 gangen
€ 55
voorgerecht, hoofdgerecht
3 gangen
€ 65
voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
aangepaste wijnen
€ 30
dit dagelijks wisselend menu wordt aan tafel voorgesteld
gastronomische wandeling
gemarineerde sint-jacobsvrucht uit dieppe
komkommer - japanse radijs - dashi - ponzu
roodbaars - zeeuwse kokkels
bloemkool - paksoy - blanke botersaus kokkeljus - olie prei
taartje eekhoorntjesbrood
aardpeer - linzen - zwarte look - roscoff ui
schotse patrijs
rode biet - raap - beukenzwam - amandel - groene pepersaus
crémeux valrhona chocolade - mousse kastanjes
gemarineerde peer - kastanje - ijs van koffie
signature dish
€ 30 suppl. € 40 met wijn
gekarameliseerde schouder van melkgeit uit de pyreneeën
formules
5 gangen
€ 115
aangepaste wijnen
€ 50
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 20
4 gangen
€ 95
uitsluitend op weekdagen ( niet op vrijdag- en zaterdagavond)
aangepaste wijnen
€ 40
supplement kaas ipv dessert € 10
supplement kaas € 20
menu’s worden bij voorkeur geserveerd voor het ganse tafelgezelschap
a la carte, voorgerechten
a la carte, hoofdgerechten
melkgeit uit de pyreneeën
65.00 euro
ribstuk, kroket, taco, gelakte schouder, 17 uur gegaard
voor de rood-vlees liefhebbers hebben we steeds “dry–aged entrecôte” in huis