Olivier De Vinck opende Kommilfoo vijftien jaar terug op het Antwerpse Zuid en is nog even gedreven als de eerste dag dat hij begon. Zijn constante inspanningen werden recentelijk beloond met een eerste Michelinster.

Lees meer

Olivier de Winck, pur autodidacte et maître cuisinier de Belgique, a rénové, version tendance et volontiers minimaliste, ce « restaurant cosy et familial », sis à deux pas du musée des Beaux Arts (fermé pour rénovation jusqu’à en 2017).

Lees meer
'Na vijftien jaar een ster' Tue, 22 Nov, 2011

ANTWERPEN - In de Kommilfoo jubelde restauranthouder en chef-kok Olivier De Vinck( 46) bij het horen van het nieuws. 'Na vijftien jaar dagelijks bevestiging te krijgen van onze klanten, krijgen we nu ook een bekroning van de restaurantgidsen.' Met zijn vrouw Inger Blancquaert en zijn team zorgt hij dat er dagelijks lekker eten wordt voorgeschoteld.

Lees meer

ANTWERPEN/BRASSCHAAT - Maandag maakte Michelin zijn lijst met sterren voor 2012 bekend. Restaurant Kommilfoo aan de Vlaamsekaai heeft zijn eerste ster binnengehaald. Met 't Zilte op het dak van het MAS heeft Antwerpen nu ook officieel een tweesterrenrestaurant. In Brasschaat krijgt het heropende Kasteel Withof één ster.

Lees meer